Pembelian Di Website Ini Dapat Cabutan Bertuah

PERHATIAN: Khas untuk anda yang ada masalah perut kedepan,sukar lawas & gear ubi tak perfom, ini berita baik untuk anda!

10 Makanan Sunnah Untuk Kempiskan Perut Dengan Cara Yang Lebih Mudah, Selamat Dan Berkesan!

"Jom kekal sihat & maintain cergas...”

Dengan formula yang terbaru dan advance, anda tiada lagi masalah perut kedepan dengan betul-betul berkesan dan bersedia untuk ganti baju baru!

Temubual B-Jaga di Tv Al-Hijrah.

Anda tak percaya? Tonton video dibawah ini sampai habis!

9 dari 10 orang salah faham tentang cara untuk mengempiskan perut!

Sebelum saya kongsi 10 makanan sunnah yang boleh kempiskan perut ini. Ramai orang ingat, perut buncit ni berpunca dari makan berlebihan, kurang bersenam atau umur dah semakin lanjut. Ianya betul tetapi kurang tepat. Sebenarnya ia berpunca dari masalah usus kotor!

Gambar: Usus kotor ni lah yang menyebabkan ramai orang alami masalah perut buncit!

Apabila kita selalu sembelit, selalu kentut, sering sakit kepala, selalu lesu dan tak bertenaga, nafas dan najis tak berbau, dan selalu lapar.

Akibatnya usus kita pun menjadi kotor. Apabila usus kita kotor, ia akan menyebabkan kadar pembakaran lemak dalam badan kita semakin lemah.

Itu yang menyebabkan berat badan senang naik dan perut semakin membuncit. Lagi menyedihkan ada yang sampai mendapat penyakit merbahaya seperti stroke, diabetes dan jantung.

Bahaya Jika Dibiarkan Terlalu Lama! Sila Baca Sampai Habis!

90% Produk Di Luar Sana Tidak Merawat Usus Kotor.

Kalau anda sudah mencuba pelbagai produk tetapi tidak berkesan, ini bukan salah anda! Ini antara pilihan ramai orang ambil untuk kesan yang cepat:

Workout

Ramai orang stress dan tiada komitmen untuk buat workout setiap hari. Minggu pertama rasa okay je, tapi dah masuk minggu kedua, nak mulakan balik tu berat je. Lemak pun dah naik semula.

Diet

Dah follow macam-macam jenis diet plan. Susah nak konsisten sebab dah terbiasa makan sedap di restoran. Ada juga beli barang untuk diet, tapi nak masak ikut menu diet setiap hari tu memang seksa!

Supplement

Dah banyak duit ‘invest’ untuk benda ini, lemak yang cair sikit je sebab kebanyakkan produk di luar itu tidak merawat usus kotor. Kalau tinggal, lemak naik semula. Takkan nak bakar duit macam tu je?

Kita Perlu Sekat Usus Terlebih Dahulu!
Anda nak tahu caranya? Minum B-Jaga!

" Tingkatkan Metabolisme Badan! "

B-Jaga dibuat khas dengan ‘Allium Sativum’ daripada estrak Bawang Putih untuk tingkatkan kembali metabolisme dalam badan.

" Kempis & Kuatkan Gear Ubi! "

B-Jaga juga merupakan satu-satunya produk yang boleh kempiskan perut dan menguatkan ‘gear ubi‘ pada waktu yang sama.

Produk B-Jaga diperbuat daripada 10 makanan Sunnah untuk mencuci usus anda!

  • Buah Kurma
  • Buah Delima
  • Madu
  • Buah Tin
  • Halia
  • Pegaga
  • Jus Lemon
  • Tongkat Ali
  • Daun Belalai Gajah
  • Ubijaga

Antara kelebihan dan manfaat produk B-Jaga yang telah terbukti dan diuji secara klinikal!

Bahan ‘Allium sativum’ dalam B-Jaga boleh membantu anda membakar lemak sehingga 3 kali lebih cepat walaupun anda sedang tidur, lemak tetap akan dibakar.

Kandungan Delima dalam B-Jaga akan menghalang lemak dari terbentuk apabila anda makan supaya lemak sukar terkumpul dalam badan.

Kandungan Ubi Jaga, Tongkat Ali, Madu, Kurma, bertindak memberi tenaga pada tubuh dan membantu meningkatkan ‘gear ubi’ anda.

Lihat Hasil Perubahan Apabila Kita Minum B-Jaga:

Minggu Pertama:

B-Jaga mula menyesuaikan diri dalam badan. Kesan awal mula nampak. Badan terasa lebih ringan.

Minggu Kedua:

Bahagian perut mula nampak susut. Buang air besar lebih mudah. Perut juga akan mula terasa lapar.

Minggu Seterusnya:

Tenaga semakin bertambah. Muka nampak cergas. Bersedia untuk beli seluar baru yang lebih kecil!

Cara pengambilan pun amat mudah.

Anda hanya minum 1 sudu pada waktu pagi semasa perut kosong dan 1 sudu sebelum tidur.

Produk B-Jaga mendapatkan sambutan yang hangat dan berjaya tembusi pasaran negara jiran!

Produk B-Jaga ini telah merekodkan sejumlah

253, 957

Orang pengguna yang berpuas hati dengan keberkesanan produk ini hanya dalam masa 4 tahun sahaja!

B-Jaga telah mendapat kelulusan KKM
dan ianya 100% selamat dan dijamin halal!

Betul Ke B-Jaga Ni Berkesan?

Lihat slideshow ini tentang apa kata pengguna kami yang telah MENGUATKAN SEMANGAT saya lagi untuk terus sebar kebaikan produk B-Jaga ni.

Jom Order Sekarang Dan Dapatkan
4 Freegift Bernilai RM140 Secara PERCUMA!

Freegift ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja.

STOK ADALAH TERHAD.

NANTI DULU! Kami Ada Satu Kejutan Untuk Anda!

Jom Order Sekarang Untuk Menang SMART TV 60 INCI, KERUSI URUT AUTOMATIK & WANG TUNAI Secara PERCUMA SAHAJA!

Dengan setiap pembelian 3 botol B-Jaga ke atas, anda layak untuk masuk peraduan menang SMART TV 60 INCI, KERUSI URUT AUTOMATIK & WANG TUNAI secara PERCUMA SAHAJA!

Pemenang bertuah Smart TV 60 Inci pada peraduan yang lepas.

Pemenang bertuah RM500.00 pada peraduan yang lepas.

Peringatan: Peraduan ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja. STOK ADALAH TERHAD.

Yang Paling Best Sekali Adalah Produk Ini Mempunyai 100% Jaminan Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal!

Kami sangat yakin B-Jaga mampu membantu untuk mengempiskan perut dan menguatkan tenaga batin anda.

Sudah tiba masanya untuk anda katakan "YA!" untuk kembali bertenaga dan kuat secara sihat dan cergas.

Oleh sebab itu, kami berikan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 30 hari!

Order Sekarang, Bayar Pada Posmen Masa Barang Sampai .
100% Selamat, Cepat Dan Mudah!

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan? Takpe jangan risau! Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  1. Barang akan sampai dalam masa 2-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  2. Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen Ninjavan ketika barang sampai.
  3. Anda akan menerima SMS daripada posmen Ninjavan sebelum mereka membuat penghantaran ke rumah anda.
  4. Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran
  5. Caj COD RM10 dikenakan jika anda pilih Barang Sampai Baru Bayar (COD).
  6. Tiada caj dikenakan jika anda pilih untuk buat bayaran terus dan kami pos terus ke pintu rumah / pejabat kepada anda.

Jom Dapatkan SEKARANG Harga 40% Diskaun Dan 4 Special Freegift Ini, Klik Button ‘Order Sekarang’ Di Bawah Untuk Memuat Tempahan!

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa sahaja.

Selepas ini, anda perlu bayar RM160 dan tiada freegift akan diberikan.

Harga Promosi Untuk
3 Botol B - Jaga

Harga Sebenar Jualan: RM400

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa.

Selepas ini, anda perlu bayar RM400 dan tiada diskaun akan diberikan.

Harga Promosi Untuk
2 Botol B - Jaga

Harga Sebenar Jualan: RM320

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa.

Selepas ini, anda perlu bayar RM320 dan tiada diskaun akan diberikan.

Harga Promosi Untuk
1 Botol B - Jaga

Harga Jualan Sebenar: RM160

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa.

Selepas ini, anda perlu bayar RM160 dan tiada diskaun akan diberikan.

Di bawah ini kami akan menjawab beberapa
soalan yang biasa ditanya kepada kami.

1 botol ada 250ml. Kalau anda minum 1 sudu pagi & 1 sudu malam setiap hari. Ia boleh bertahan selama 1 bulan.
Biasanya anda akan nampak kesan pada 1 minggu pertama. Anda akan perasan selera makan anda jadi semakin berkurang pada hari ketiga. Lepas 1 minggu dah dapat turun 1kg. Kalau untuk kesan ‘kuat’, dalam masa 1 malam je dah ada perubahan.
Setakat ini, kami tidak menerima apa-apa aduan daripada customer. Produk ini diperbuat daripada bahan-bahan 100% semulajadi.
Mudah sahaja. Anda hanya perlu minum 1 sudu selepas bangun tidur ketika perut masih kosong. Kemudian 1 sudu sebelum anda tidur.
Boleh. B-Jaga diperbuat daripada 100% ekstrak herba. Selagi anda mengikut dos yang diberikan ianya selamat.
Kami melakukan penghantaran pada hari isnin hingga jumaat. Hari bekerja sahaja. Biasanya ia akan mengambil masa 2-3 hari bekerja di semenanjung & 3-5 hari di sabah/sarawak.
Produk ini merupakan produk pertama di Malaysia yang membolehkan anda untuk menurunkan berat badan, kempiskan perut dan jadi ‘kuat’ dalam masa yang sama.
Jika anda tanya kami, sudah pasti kami dengan sepenuh hati akan cakap ianya berkesan. Sebab memang kami gunakannya dan mendapat kesan yang kami mahukan. Tetapi lebih bagus anda cuba sendiri dan tengok kesannya terhadap diri anda. Anda tak rugi apa-apa.
B-Jaga adalah produk sama Ubijaga, cuma pembungkusan yang baharu sesuai dengan permintaan KKM.
Kalau anda berhenti guna B-Jaga selepas anda mendapat bentuk badan ideal anda, ia akan kekal sekiranya anda menjaga ‘lifestyle’ anda
Produk ini telah mendapatkan kelulusan dari KKM. Ini nombor siri untuk rujukan KKM.600-7/2/1

*These statements have not been approved by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Testimonials found at here and/or from B-Jaga are unverified results that have been forwarded to us by users of the B-Jaga Products, and may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.