Diskaun Untuk 35 Terawal & COD Barang Sampai Baru Bayar

Green Cofftea

MYR120.00 MYR60.00


  • 256-bit SSL secure checkout
  • Fast same day shipping
  • 100% satisfaction guarantee
  • Easy and secure payment
  • 14 days easy return policy

Halang 'Sel Lemak Alpha' Dalam Badan Untuk Mencairkan Lemak Degil Perut

“Sakit hati betul bila aku tengok gambar aku ni. Rasa macam nak campak je phone!’

Itu lah perasaan saya setiap kali tengok gambar di henfon.

Bila saya lihat perut saya yang sangat buncit.

Nampak macam mengandung walaupun dah pakai baju longgar.

Saya ingat lagi peristiwa yang benar-benar buat saya malu.

Ia berlaku beberapa bulan lepas.

Saya terjumpa kawan sekolah saya di kedai makan.

Dulu kami memang rapat.

Tetapi kami sudah lebih 30 tahun tidak berjumpa.

Bayangkan ini benda pertama yang kawan saya cakap…

“Azman!!! Lama gila tak jumpa kau. Dah berapa bulan kau mengandung?”

Terus merah padam muka saya.

Kawan saya memang sejak sekolah lagi cakap suka main lepas je.

Terpaksa saya buat-buat gelak dan terus tukar topik.

Sejak hari tu saya bertekad untuk berubah.

Walaupun banyak kegagalan saya hadapi.

Tetapi akhirnya usaha saya menemukan kepada sebab sebenar…

Kenapa lemak di perut saya susah betul nak hilang.

Terima kasih Azman! Baru saya tahu dalam badan kita ada sel lemak ni. Lepas baca artikel ni saya faham cara sebenar untuk dapatkan perut ramping

Noraziah Husin

Patutlah perut saya sentiasa ke depan. Saya dah buat macam-macam. Rupa-rupanya sel lemak ni penghalang sebenar! Thanks Azman!

Mohd Arshad

‘Kenapa susah sangat lemak dekat perut ni nak hilang?’

Pernah tak terfikir…

‘Kenapa aku dah penat buat macam-macam tapi perut masih lagi buncit?’

Sebenarnya semua ini berkait rapat dengan sel lemak dalam badan kita yang dikenali sebagai ‘Sel Lemak Alpha’.

Bila kita dapat halang ‘Sel Lemak Alpha’ ini…

Lemak di perut, peha dan punggung akan lebih mudah hilang.

Sebelum ini saya agak susah nak percaya dengan benda ni.

Sehingga saya terbaca kajian yang dilakukan oleh Aarhus University Hospital, Denmark.

Apa itu 'Suis Alpha'?

Hai nama saya Azman.

Dulu masa umur 20-an saya tak pernah ada masalah dengan berat badan pun.

Badan saya mula start naik selepas saya berkahwin.

Sudah macam-macam saya cuba:

  • Intermittent Fasting
  • Zumba
  • Keto Diet
  • Meal replacement
  • Gym
  • Jus kurus
  • Jogging
  • Sedut lemak
  • Dan macam-macam lagi lah

Hampir semua yang saya buat ni gagal.

Ada yang berjaya tapi tak tahan lama.

Sehinggalah saya terjumpa dengan punca sebenar kenapa perut saya buncit.

Ini Sebab Utama Perut Jadi Buncit

Sebenarnya ada sebab kenapa lemak di kawasan perut sangat susah dihilangkan.

Ini berkait rapat dengan 2 sel yang berada dalam sel lemak kita.

Iaitu ‘Sel Lemak Beta & ‘Sel Lemak Alpha’.

‘Sel Lemak Beta’ ni sel lemak yang bagus.

Bila badan kita perlukan tenaga.

‘Sel Lemak Beta’ ini yang akan dibakar dulu.

Kebiasaannya ‘Sel Lemak Beta’ ini terdapat di bahagian kaki, muka dan tangan

Sebab itu lemak di bahagian sini cepat hilang.

Kita Perlu Halang 'Sel Lemak Alpha' Ini Secepat Mungkin!

Kerana semakin lama kita tunggu.

Lemak di perut kita akan menjadi semakin tepu dan liat.

‘Sel Lemak Alpha’ ini pula akan semakin bertambah

Sampai satu masa sel lemak ini tidak boleh dihalang lagi.

Dan mengakibatkan perut kita menjadi buncit dan menanggung malu sampai bila-bila.

So apa cara kita untuk halang ‘Sel Lemak Alpha’ ini?

Gunakan Green Cofftea


Green Cofftea diperbuat dari 3 herba utama iaitu:

Image

Garcinia Cambogia.

Image

Green Tea

Image

Green Coffee

Image

Gabungan 3 herba ini apabila dicampur dengan sukatan yang tepat.

Mampu menghalang ‘Sel Lemak Alpha’ dari mengganggu proses pembakaran lemak.

Ini akan memudahkan badan kita untuk mencairkan lemak degil di perut.

Seterusnya menurunkan berat badan kita menjadi berat ideal.

Alhamdulillah setelah saya menggunakan Green Cofftea...

Bukan perut saya sudah tidak buncit.

Bahagian lengan dan peha saya juga sudah nampak otot-otot.

Sekarang bila tengok gambar rasa keyakinan diri tu semakin bertambah.

Tenaga pun semakin luar biasa!

Saya pun perasan isteri makin mengada-ngada.

Ini antara ratusan pengguna Green Cofftea yang berjaya

Image

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

Image

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

Image

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

Macam Mana Cara Guna Green Cofftea Ini?

Kita hanya perlu telan 1 biji kapsul selepas makan pagi dan malam.

Kemudian minum air kosong secukupnya.

Dan biarkan Green Cofftea menjalankan kerjanya mencairkan lemak dalam perut, peha atau punggung.

Mudah kan?

Ini Perubahan Yang Bakal Dialami

Minggu 1:
Perut terasa lebih lawas

Minggu 2: 
Perut tidak rasa kembung lagi

Minggu 3: 
Lemak mula mencair dalam perut

Minggu 4:
Saiz perut mula nampak perubahan ketara

Minggu 5:
Sudah boleh pakai apa sahaja yang kita mahu!

Minggu 6:
Lemak sudah susah terbentuk di perut

1 botol Green Cofftea boleh digunakan selama 2 minggu.

Ramai pelanggan kami yang bijak ambil pakej 3 botol terus.

Ini kerana bila kita gunakan secara konsisten selama 6 minggu.

Ia akan menghalang terus pembentukan lemak di perut dan di tempat lain.

Jaminan Wang Dikembalikan Kalau Tiada Kesan

Boleh cuba dulu Green Cofftea ini TANPA risiko.

Kerana pembelian ini dilindungi dengan ‘money back guarantee’.

Jika ada sesiapa yang tidak mendapat apa-apa kesan selepas menggunakan Green Coffea.

Hubungi kami dan kami akan pulangkan duit.

Ini kerana kami sangat yakin dengan keberkesanan produk ini.

Green Cofftea Juga Lulus KKM


Ia dibuat di kilang berteknologi tinggi.

Menggunakan bahan yang HALAL dan dikawal ketat dari segi kualiti dan keselamatan.

Supaya kita boleh menggunakan Green Cofftea dengan yakin.

Kita juga tidak perlu risau kerana produk ini TIDAK mempunyai sebarang kesan sampingan.

Cuma mungkin kita terpaksa beli baju dan seluar saiz baru

Kerana saiz badan kita sudah mengecil.


Sekarang Kita Ada 2 Pilihan

Boleh abaikan website ini dan teruskan kehidupan seperti biasa.

Terus menanggung malu dan biarkan ‘Sel Lemak Alpha’ terus terkumpul…

Yang boleh mengakibatkan perut buncit kekal selamanya.

Atau kita ambil tindakan sekarang dengan mencuba Green Cofftea

Dan dapatkan kembali bentuk badan yang hebat dan sihat.

Tingkatkan kembali keyakinan diri yang sudah lama menghilang.


Saya Berminat! Berapa Harganya?

Sekiranya kita pergi mendapatkan rawatan di pusat pelangsingan badan.

Harga paling minima kita perlu keluarkan ialah sebanyak RM5,000.

Ini tidak termasuk dengan produk-produk tambahan yang kita perlu ambil mencecah RM2,000-RM3,000.

Walaupun ingredient Green Cofftea berharga mahal kerana di-import dari luar negara.

Jangan risau kerana kita tidak perlu keluarkan sampai RM1,000 pun untuk sentiasa kelihatan cantik, sihat dan muda.

Jom Order Sekarang Dan Dapatkan 2 Freegift Bernilai RM15 Secara PERCUMA!
Freegift ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja. STOK TERHAD.


NANTI DULU!

Kami Ada Kejutan Untuk Anda!

Jom Order Sekarang Untuk Menang TREADMILL & BIKE FITNESS Bernilai RM5,997 Secara PERCUMA!

Dengan setiap pembelian 3 botol Green Cofftea ke atas, anda layak untuk masuk peraduan menang TREADMILL & BIKE FITNESS dari kami secara PERCUMA!

Peraduan ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja. STOK TERHAD.

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI.

100% SELAMAT, CEPAT DAN MUDAH!

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

1. Barang akan sampai dalam masa 2-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

2. Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen Ninjavan ketika barang sampai.

3. Anda akan menerima SMS daripada posmen Ninjavan sebelum mereka membuat penghantaran ke rumah anda.

4. Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

5. Caj COD RM10 dikenakan jika anda pilih Barang Sampai Baru Bayar (COD).

6. Jika anda pilih untuk buat bayaran terus dan kami pos terus ke pintu rumah / pejabat kepada anda.

Image

Jom dapatkan SEKARANG harga 58% Diskaun dan 2 Special Freegift ini, klik button ‘Beli Sekarang’ di bawah untuk tempahan

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa.

Selepas ini, anda perlu bayar RM120 dan tiada freegift akan diberikan.

Harga Asal Green Cofftea RM120 (SM) RM130 (SS)

Image
Image


Soalan Yang Biasa Ditanya Tentang

GREEN COFFTEA

(Sila Klik Soalan Dibawah)

Green Cofftea merupakan satu-satunya produk yang menghalang ‘Sel Alpha’ dalam badan. Sudah lebih 50,000 pelanggan menggunakannya. Tetapi kami tidak janji semua orang akan mendapat kesan yang sesuai. Sebab itu kami ada offer ‘Money Back Guarantee’ untuk pembelian 3 botol ke atas.
Orang yang mempunyai masalah sakit buah pinggang tidak disarankan mengambil Green Cofftea. Sila dapatkan nasihat doktor dahulu.
Kami tidak galakkan orang mengandung untuk menggunakan Green Cofftea. Ini kerana kesihatan kandungan anda lebih penting.
Setelah lebih 50,000 pelanggan yang menggunakan Green Cofftea. Tidak ada seorang pun yang mengalami kesan sampingan. Ini kerana Green Cofftea mendapat kelulusan ketat KKM Ramai yang mendapat kesan pinggan semakin ramping. 🙂
Daripada 100 orang yang mengambil Green Cofftea… Mungkin ada 1 orang yang mengalami masalah membuang dan selalu pergi toilet. Itu pun biasanya mereka yang memang sudah ada masalah ini sebelum ni.
Sebab kenapa kebanyakkan produk di luar sana kurang berkesan ialah disebabkan ia hanya membakar lemak sahaja. Sebab itu kesannya hanya sekejap. Berbeza dengan Green Cofftea. Ia bertindak dengan menghalang ‘Sel Alpha’ dalam badan. ‘Sel Alpha’ yang membuatkan badan menyimpan lemak. Jadi bila ‘Sel Alpha’ ini tidak ada. Lemak lebih mudah cair dan tidak mudah terkumpul dalam badan.
Ya! Green Cofftea melalui proses yang sangat ketat dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor pendaftaran KKM ialah MAL 18076048TC. Produk ini juga boleh masuk ke farmasi-farmasi.
Kita hanya perlu telan 1 biji kapsul selepas makan pagi dan malam. Kemudian minum air kosong secukupnya. Dan biarkan Green Cofftea menjalankan kerjanya mencairkan lemak dalam perut, peha atau punggung. Mudah kan?